Sentetik çim nedir?

www.cimhali.com  dan baka bilirsiniz.

Sentetik çim genel tanımı itibari ile doğal çim yerine alternatif olarak düşünülmüş ham maddesi petrol olan yapay çimlerdir. Doğal çimin bir takım dezavantajlarının giderilmesi adına arayışlar neticesinde sentetik çim keşfedilmiş ve spor tesislerinde uygulanmaya başlanmıştır. Ham maddesi petrol olan sentetik çim teknik içerik olarak kauçuk granül dolgulu olup %100 polietilen malzemeden oluşan ipliklerin dokunması ile meydana gelmektedir. Refturf.com web sitesi üzerinde bulabileceğiniz suni çim özellikleri, avantajları ve uygulamaları ile sentetik çim nedir sorusuna çok daha açıklayıcı ve detaylı cevaplar alabilirsiniz     Yada    www.cimhali.com  dan baka bilirsiniz.

Avantajları açısından sentetik çim nedir?

Sentetik çim refturf kalite ve güvencesi ile üretilmiş olup daha az kaygan olması itibari ile sporcuları performansına pozitif etki eden insan sağlığına zarar vermeyen kimyasal ürünlerdir. Sporcuların performansı etkilenmemesi açısından bu husus oldukça önemlidir.
Suni çim kayganlığı azaltıcı etkisi ile sporculara daha fazla hareket etme olanağı sağlamaktadır. Spor yapmaya uygun tasarımlara sahip doğal bir üründür.
Sentetik çim daha az kum ihtiyacı isteyen, aşınma konusunda çok daha dayanıklı olup 10 yıl boyunca orjinalliğini kaybetmeyen doğal petrol ürünleridir.
Suni çim topun zıplama normuna olumsuz etki etmeyen ve spor zekası ve bilinci ile uyumlu %100 polietilenden oluşan sağlıklı yapılardır.
Sentetik çim daha güzel bir görünüme sahip, estetik özellikleri olan doğaya uyumlu çevre dostu bir üründür.
Çim Halı tecrübesi ile üretilen ve yerinde montajı ile Türk ve Dünya sporuna sunulan; yağmur, kar veya don gibi hava koşullarından etkilenmeyen sağlam yapılardır. Ayrıca Ultraviyole (UV) ışınların renk atması eritmesi veya yapısını bozması mümkün değildir.
ÇİM HALI teknolojisi ve işçiliği ile üretilen sentetik çim, doğal çimden daha ucuza mal olan işletme ve bakım maliyeti düşük uzun ömürlü spor kompleksi malzemeleridir.
Suni çim hiçbir zirai ve kimyasal bakım ilacı istemeyen mevcut yapısı ile böcek ve yaramaz haşerelerden kendi kendini koruyucu özelliğe sahip güçlü polietilen ipliklerin birleşimidir.
Sentetik çim 365 gün 7 / 24 kesintisiz bir spor zevkini yüksek verimde sunan oldukça verimli değerler olarak ifade edilebilir.
Sentetik çim üreticisi ÇİM HALI tarafından Dünya’ya ihraç edilen bu ürünlerin dayanımı, kullanımı ve ömrü açısından hayatın bir gerçeği olduğunu söyleyebiliriz. Dünya sentetik çim üreticisi ÇİM HALI  70’ den fazla ülkeye gönderdiği bu ürünleri tanımlarken spora, doğaya ve insana olan katkısı ile bahsetmektedir. Hem amatör hem de profesyonel açıdan ihtiyaç duyulan spor merkezleri için devrim niteliğinde bir ürün olarak keşfedilen sentetik çim; hem insan odaklı hem de çevreye uyumlu bir üründür  www.cimhali.com  dan baka bilirsiniz.

 



Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!